Biotop zwemvijvers

logo_lp

Een zwemvijver of een zwembad zonder chloor met schoon natuurlijk water is ideaal. Wie wil er nou niet natuurlijk schoon zwemwater, vrij van chemicaliën, altijd mooi in elk seizoen en met een vrije keuze in vorm, ontwerp en oppervlakte en dat alles in uw eigen achtertuin.

Een vijver waarin u kunt zwemmen of een natuurzwembad zonder chloor met schoon natuurlijk water wint steeds meer terrein ten opzichte van het blauwe zwembad met chloor. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk want wie wil er nou niet natuurlijk schoon en kristal helder zwemwater, vrij van chemicaliën, altijd mooi in elk seizoen en met een vrije keuze in vorm, ontwerp en oppervlakte en dat alles in uw eigen achtertuin.

Natuurzwembaden hebben een strakke vormgeving en zijn het alternatief voor het traditionele zwembad. Naar uw wens wordt het natuurzwembad door Verhoeve Groen ontworpen en aangelegd. De kaarsrechte wanden die het zwem- en filtergedeelte scheiden, kunnen in folie in combinatie met beton, natuursteen of hout uitgevoerd worden.

Het filtersysteem wordt bij elk ontwerp afzonderlijk berekend en aan uw individuele situatie aangepast. De filterzone kan direct grenzen aan het zwemgedeelte maar kan ook op enige afstand liggen. Het is praktisch altijd mogelijk om uw bestaande traditionele zwembad om te bouwen tot een natuurzwembad. Een zwemvijver ontspant uw lichaam, enerzijds houdt zwemmen u fit, anderzijds geniet u van de aanwezige flora en fauna om de vijver. En dat 365 dagen per jaar, zwemmen in de zomer, ter ontspanning op zonnige voor- en of najaarsdagen of na een saunagang in de winter. Bovendien biedt de zwemvijver in de winter een ideale plek om te schaatsen.

Bij een zwemvijver staat de natuur op de voorgrond, het voegt zich harmonisch samen in de omgeving van huis en tuin, Het wordt het middelpunt voor vrije tijd, spel en ontspanning. Verhoeve Groen legt zwemvijvers aan in geometrische vormen of zoals u het wilt: vrijheid in vorm en met natuurlijke materialen als natuursteen, hout of met zichtbare folie in diverse kleuren. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op, of ga voor meer informatie naar B!otop Benelux

 

video biotop zwemvijer:

 

 

 

meer informatie?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie