project foto’s

Groene gevel Parkeergarage UZ Brussel

Groene gevel Universitair Ziekenhuis Brussel

De groene gevel van de parkeergarage van het Universitair Ziekenhuis in Brussel is opgeleverd. Het resultaat mag er zijn! Het Greenface GS systeem geeft de garage een uniek aanzicht.

De parkeergarage van het Universitair Ziekenhuis in Brussel is voorzien van een “groene schil”. Het Greenface GS gevelsysteem bestaat uit prefab stalen korfelementen inclusief een kant-en-klare plantenbak met klimplanten. De korfelementen zijn verdieping hoog aangebracht en zorgen middels een dambord-sjabloon voor een visueel effect in de gevel. De groene gevel past perfect in het omliggende omgevingsbeeld.

Share Button

Projectinformatie

  • Opdrachtgever: Aan de Stegge
  • Ontwerp: Greenface
  • Uitvoering: Verhoeve Groen - Greenface

contact opnemen

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.