Verhoeve Groen

Verhoeve Groen is een bedrijf met activiteiten op het gebied van terreininrichting en groenvoorzieningen. Ook wordt kennis en advies geleverd. Verhoeve Groen heeft 40 medewerkers in dienst.

Verhoeve Groen heeft gekozen voor een regionale aanpak en een platte organisatiestructuur met korte lijnen naar de opdrachtgevers en is werkzaam vanuit een drietal vestigingen in Noord-, Oost- en West-Nederland. Daarnaast is Verhoeve Groen ook werkzaam in België.

Verhoeve Groen is actief op het gebied van vormgeving, aanleg en onderhoud van terreininrichtingen, groenvoorzieningen, natuurlijk zwemwater, speelvoorzieningen en dak- en gevelbegroeiing. Het werkgebied is in hoofdzaak Nederland en België.

Het 150 jaar oude bedrijf heeft zijn wortels in de wegenbouw. Door in te spelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen is een modern ingericht bedrijf ontstaan met gespecialiseerde activiteiten. Vanuit regionale vestigingen is er nauw contact met opdrachtgevers en projectpartners.

Verhoeve Groen bv, is een VCA** gecertificeerd bedrijf en tevens ISO9001 in de vorm van de certificering GroenKeur groenvoorziening en Dak- & Gevelgroen. Op het gebied van duurzaamheid zet Verhoeve Groen zich o.a. in doormiddel van het certificaat Co2 ladder en is inmiddels groepsbreed gecertificeer (AHA de ManBeregening service NederlandVerhoeve Groen)

 

Share Button

Contact opnemen

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.