Speelvoorzieningen

Verhoeve Groen heeft veel ervaring met speelplaatsen. Natuurlijke speeltuinen met (klim-)bomen en water, maar ook met speeltuinen voorzien van moderne speeltoestellen met een valdempende ondergrond.

Verhoeve Groen verzorgt het ontwerp, inrichting en beheer van speelplaatsen.

Een natuurlijke speelomgeving daagt kinderen uit tot spelen, Het kan hierbij gaan om natuurlijke speeltuinen met natuurlijke elementen zoals (klim)bomen, water, gras en zand. Hierbij kunt u ook denken aan het omtoveren van een saai schoolplein tot speeloase. Maar ook voor speeltuinen voorzien van moderne speeltoestellen, uiteraard met de vereiste valdempende ondergrond, bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is mogelijk dat wij samen met de ‘’toekomstige’’ gebruikers inventariseren wat voor speeltuin ze graag willen hebben. Wij vertalen dit dan naar een ontwerp voor de speeltuin met aandacht voor veiligheidsaspecten en het toekomstige beheer.

Ook verzorgen wij het beheer van speelvoorzieningen. Hierbij controleren wij alle speeltoestellen en herstellen beschadigde delen. Dit wordt met behulp van een beheerprogramma vastgelegd.

 

DSC_0046DSC_0063DSC_0065

 

meer informatie?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie