Zwemvijvers

Zwemvijvers

 

Een zwemvijver of een zwembad zonder chloor met schoon natuurlijk water is ideaal. Wie wil er nou niet natuurlijk schoon zwemwater. Vrij van chemicaliën, altijd mooi in elk seizoen en met een vrije keuze in vorm. Passend gemaakt in uw eigen tuin.

Natuurzwembaden hebben een strakke vormgeving en zijn het alternatief voor het traditionele zwembad. Naar uw wens wordt het natuurzwembad door Verhoeve Groen ontworpen en aangelegd. De rechte wanden die het zwem- en filtergedeelte scheiden, kunnen in folie in combinatie met beton, natuursteen of hout uitgevoerd worden.

Natuurlijk filtersysteem

Het filtersysteem wordt bij elk ontwerp afzonderlijk berekend en aan uw individuele situatie aangepast. De filterzone kan direct grenzen aan het zwemgedeelte maar kan ook op enige afstand liggen. Het is praktisch altijd mogelijk om uw bestaande traditionele zwembad om te bouwen tot een natuurzwembad. Een zwemvijver ontspant uw lichaam, enerzijds houdt zwemmen u fit, anderzijds geniet u van de aanwezige flora en fauna om de vijver. En dat 365 dagen per jaar, zwemmen in de zomer, ter ontspanning op zonnige voor- en of najaarsdagen of na een saunagang in de winter. Bovendien biedt de zwemvijver in de winter een ideale plek om te schaatsen.

Bij een zwemvijver staat de natuur op de voorgrond, het voegt zich harmonisch samen in de omgeving van huis en tuin, Het wordt het middelpunt voor vrije tijd, spel en ontspanning. Verhoeve Groen legt zwemvijvers aan in geometrische vormen of zoals u het wilt: vrijheid in vorm en met natuurlijke materialen als natuursteen, hout of met zichtbare folie in diverse kleuren.

Wilt u meer informatie, neemt u dan met Verhoeve Groen

 

meer informatie?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie